Neten rendelt ételek kritikája

Bizonyára sokan rendelünk online ételeket a netpincéren vagy más hálózaton keresztül. De az 5 csillagos pontozás sokszor nem jelent semmit.. Erre hoztuk létre ezt a blogot, hogy segítsük egymást, honnan érdemes és mit rendelni!

Facebook

Utolsó kommentek

Címkék

53 (1) arriba (1) bakonyi (1) barnamártás (1) beafsteak (1) bélszín (1) buffalos (1) burrito (1) dzsungel (1) étel (4) étkezde (1) étterem (4) fridays (1) gastroyal (1) gomba (1) hal (1) hambi (1) hamburger (3) hentes (1) indiai (2) íz (1) kacsamáj (1) kifőzde (1) king (1) kritika (12) leves (1) makhani (1) marhahús (1) mcdonalds (1) menta (1) menü (1) mézes (2) murg (1) mustáros (2) papa (1) pizza (2) póló (1) rántott (1) retroburger (1) rizs (2) saláta (1) sertésszelet (1) shalimar (1) steak (1) sültkrumpli (1) tandoori (1) tatár (1) tgi (1) theo (1) tökfőzelék (1) zsírégető (1) Címkefelhő

Friss topikok

Archívum

Gastroyal

2011.05.16. 15:06 noncsidudi

Elérkezettnek láttuk az időt, hogy a több hét óta rendelt zsírégető menüről is adjunk tájékoztatást. Gondolom senkinek nem kell bemutatni sem a céget, sem az iszonyatosan arcunkba nyomatott reklámkampányt sem Falusi Mariannal.

Nagy lendülettel vágtunk bele, de annál hamarabb hagytuk abba. Mármint ahhoz képest, hogy ezt nem 1 hétig kellene ugye enni. A futár minden reggel 8 körül érkezik és rendkívül kedves, ezzel gond nincsen. Szállítási idő: 10 pont  Futár: 10 pont.

A csomagolás olykor idegesítő, mert van, hogy szerencsések vagyunk és lejön egyben, de van, hogy széttépődik és apró cafatokban, ruhán landolva köt ki. 7 pont.

Az étel minősége viszont sajnos elég messze van az álomhatártól. Egyszerűen az az alapprobléma, hogy rendkívül sósak. Ma például dubarry csirkét rendeltem sült parajjal és a paraj konkrétan teljesen ehetetlen volt, annyira sós volt. A dubarry csirke se volt kutya, de azt letoltam, mondván valamit enni kell. Tökéletesen finom lett volna, ha nem kellene hozzá benyakalni 3 liter vizet. Ami szintén jó lenne, de tudjuk, hogy sósan étkezni a mai világban egészségtelen. S nem kárpótol az utána leöblített 3 liter víz sem.

Petrová zsírégető spagettit evett, hát a véleménye az, hogy ehetetlen! Olyan szinten málik szét a szádban, hogy már-már gusztustalan. A sonkának semmi íze nem volt, a 3 szem husi ami ott fütyült a tetején, az jó volt. Körtés meggylevest kapott hozzá a menüben, arra azt mondta finom volt, de gyümölcsöt csak hírből látott. Ételminőség: 4 pont

Visszatekintve az elmúlt hét rendeléseire is hasonlók a tapasztalatok. De kétségtelen, a levesek azért ott vannak. Ettől azonban még nem lakunk jól.  Az elvárások szerint azért úgy érezzük, hogy egy Gastroyaltól az ember többet vár!!! Sokkal!!!

Árban sem túl olcsó, mondván egészséges kaja...

Ár: 6 pont

Mi egy pötyikét csalódtunk..sajnáljuk. Így esélyünk sem volt lefogyni, hisz meg sem tudjuk enni... vagy ez volt a cél? ;-)

Értékelés: 37/50

 

Szólj hozzá!

Címkék: kritika menü zsírégető gastroyal

A bejegyzés trackback címe:

https://netkajakritika.blog.hu/api/trackback/id/tr262908246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása