Neten rendelt ételek kritikája

Bizonyára sokan rendelünk online ételeket a netpincéren vagy más hálózaton keresztül. De az 5 csillagos pontozás sokszor nem jelent semmit.. Erre hoztuk létre ezt a blogot, hogy segítsük egymást, honnan érdemes és mit rendelni!

Facebook

Utolsó kommentek

Címkék

53 (1) arriba (1) bakonyi (1) barnamártás (1) beafsteak (1) bélszín (1) buffalos (1) burrito (1) dzsungel (1) étel (4) étkezde (1) étterem (4) fridays (1) gastroyal (1) gomba (1) hal (1) hambi (1) hamburger (3) hentes (1) indiai (2) íz (1) kacsamáj (1) kifőzde (1) king (1) kritika (12) leves (1) makhani (1) marhahús (1) mcdonalds (1) menta (1) menü (1) mézes (2) murg (1) mustáros (2) papa (1) pizza (2) póló (1) rántott (1) retroburger (1) rizs (2) saláta (1) sertésszelet (1) shalimar (1) steak (1) sültkrumpli (1) tandoori (1) tatár (1) tgi (1) theo (1) tökfőzelék (1) zsírégető (1) Címkefelhő

Friss topikok

Archívum

Buffalo's

2011.05.12. 23:19 noncsidudi

 Petrovával megéheztünk a lightos ebéd után olyan 4 körül, mert megláttunk a pók'hálón' egy igencsak ínycsiklandozó hamburger képet. Nekünk sem kellett több, felcsaptuk a netet és kilőttük a Buffalo's-t. Mivel korábban már rendeltem tőlük, ezért teljesen biztos voltam a dolgomban. 

Elkápráztattam a kolléganőt, hogy kb. 15 dkg színtiszta marhahúsból készítik a hambikat, így csalódni nem fogunk. Nos, mi voltunk a pancserek, mert, hogy is gondolhattuk, hogy 990 Ft-ért sültkrumplival és coleslow salival mindezt a szemünk elé tálalják. 

59 perc után a futár meg is érkezett, időben volt ez tény, bezsebelte a lét és már ott sem volt. Futár: 8 pont Szállítási idő: 8 pont

A csomagolás ezüstpapírban / a hambi is és a krumpli is/, a sali műanyag dobozban. /6 pont/ Első ránézésre, hát ez nem az amit szerettünk volna, nagyon nem! A hamburger ugyan óriási, de nem úgy ahogy mi szerettük volna, ráadásul több helyen száraz volt a buci! Édes zsemle egy hajszálvékony hússal, és elvétve kis ketchup,mustár. Valami borzalom. A krumpli megfonnyadva, kihűlve. Talán a legjobb az összes közül a saláta volt. Az olyasmi ízű volt mint a KFC-s káposztasaláta. 

Mi voltunk az őrültek, hogy 990-ért el akartunk ájulni. Hát sikerült, csak nem úgy..Ennél még én is jobbat dobok össze otthon!! Sőt!

Legközelebb nem 'ázzz ákcijóósatt' vesszük az biztos, mert tudom,hogy a többi valóban más:p

 

Ár: 9 pont

Étel minősége: 5 pont

Értékelés: 36/50

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: kritika saláta hamburger sültkrumpli hambi buffalos

A bejegyzés trackback címe:

https://netkajakritika.blog.hu/api/trackback/id/tr352899598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása